Welkom in de FANshop van Scouting Jan van Speyk

Hier kan iedereen leuke en originele FANartikelen van Scouting Jan van Speyk bekijken en bestellen. En het mooie is dat u met iedere bestelling de club steunt!

Goed om te weten als u leuke FANartikelen wilt bestellen:

• u kunt uw bestelling afrekenen met gespaarde BONI Mijdrecht ClubFund-zegels
  • bestel vóór 12-5-2019. Hierna is de actie afgelopen en sluit deze FANshop
  • levering vindt plaats via BONI Mijdrecht
  • op vertoon van uw koopbevestiging kunt het bestelde artikel afhalen
  • u ontvangt per mail bericht als de producten afgehaald kunnen worden

Veel plezier.

Deel de Scouting Jan van Speyk-FANshop!

Zit je op Facebook of Twitter? Deel dan de Scouting Jan van Speyk-FANshop zodat iedereen gaat sparen voor Scouting Jan van Speyk-FANartikelen. Want hoe meer mensen sparen, hoe meer bestellingen, hoe meer geld voor de clubkas van Scouting Jan van Speyk!

Ben of ken je een speler van Scouting Jan van Speyk? Open de FANshops!

Alle Scouting Jan van Speyk-spelers hebben tijdens de Clubfund-actie een persoonlijke online FANshop waar FANartikelen met de eigen spelersfoto te bestellen zijn. Ken je een speler van Scouting Jan van Speyk? Vraag hen hun FANshop te openen!

Heb je een actiefolder ontvangen met je eigen spelersfoto? Dan heb je ook een eigen FANshop. Dus pak je actiefolder erbij en open je FANshop hier!

www.ClubFund.nl/